Κεντρική ομιλία του Μίλτου Μπαντή

Στα πέριξ 14 Μαϊου 2014

ΘΕΜΑ: «Κεντρική ομιλία του Μίλτου Μπαντή, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τον Βύρωνα», στο πάρκο της Καραολή Δημητρίου»
 
Την αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων στο Δήμο Βύρωνα ρίχνει την Παρασκευή 16 Μαΐου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τον Βύρωνα», Μίλτος Μπαντής.
 
Ο ανεξάρτητος, υποψήφιος Δήμαρχος, Μίλτος Μπαντής αλλάζει τα δεδομένα στην πόλη και πραγματοποιεί την κεντρική ομιλία του στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου, στις 20:00.
 
Σας περιμένουμε όλους για να στείλουμε όλοι ΜΑΖΙ το ξεκάθαρο μήνυμα της νίκης του Καθημερινού Πολιτισμού και του Πολιτικού Ρεαλισμού.
 
Σας περιμένουμε, για να ακουστεί ηχηρά η φωνή αυτής της πόλης.
Μαζί γιανα αγαπήσουμε ξανά την πόλη μας.
 
Μαζί για τον Βύρωνα.

 

Προβλήθηκε 591 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.