Η Μαρία Αντωνιάδου πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 03 Σεπτεμβρίου 2013

Με πρόταση του απερχόμενου προέδρου και προεδρεύοντος του νέου Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη -και σύμφωνα με τη διακηρυγμένη θέση αρχής της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ, για τη μόνη δίκαιη και ρεαλιστική λύση συγκρότησης προεδρείου με βάση το αποτέλεσμα της κάλπης- κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ένωσης, εκλέχτηκαν η Μαρία Αντωνιάδου στη θέση της προέδρου, από την πρώτη παράταξη και στη θέση της γενικής γραμματεώς η Μαριλένα Κατσίμη από το δεύτερο σε ψήφους ψηφοδέλτιο (ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).

Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ θα συμπληρωθούν σε επόμενη συνεδρίαση από τις άλλες παρατάξεις οι οποίες καλούνται χωρίς χρονοτριβή να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί.

 

Πηγή: paraskhnio.gr

Προβλήθηκε 553 φορές
Ο καιρός την Δευτέρα 05.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές έως τις πρώτες απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στη συνέχεια γενικά αίθριος.

Ο καιρός το Σάββατο 03.05.2025

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα φτάσει τους 20 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.