Άμεση ανάγκη για αίμα έχει συνάνθρωπός μας ασθενής που νοσηλεύεται στο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ονομάζεται ΚΑΡΑΝΘΙΜΟΥ Παντελής του Ανθίμου κάτ. Γιαννιτσών Πέλλας.
Ο ασθενής νοσηλεύται μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα και φέρει εγκεφαλικές κακώσεις και πρόκειται να γίνει άμεση χειρουργική επέμβαση.
Η έκκληση απευθύνεται σε αιμοδότες και όσους μπορούν να προσφέρουν αίμα, σε όποια πόλη κι αν βρίσκονται και θέλουν να βοηθήσουν.
Τα στοιχεία του ασθενούς για τον οποίο πρέπει να δηλωθεί ότι κάνουν την αιμοδοσία είναι ΚΑΡΑΝΘΙΜΟΥ Παντελής του Ανθίμου
Οι φιάλες αίματος που θα χρειαστούν απο τους εθελοντές αιμοδότες θα προορίζονται για το νοσοκομείο Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης όπου θα γίνει η χειρουργική επέμβαση
Το τηλέφωνο επικοινωνίας της συζύγου είναι Σταυρούλα Μαλιαγκάνη κιν. 6980807020.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Πρόεδρος της Ουρουγουάης από το 2010 έως το 2015 ως επικεφαλής του αριστερού Frente Amplio, ο Μουχίκα γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια και αφιέρωσε τα νιάτα του στην επίθεση κατά του κράτους, του οποίου αργότερα θα γινόταν ηγέτης.