Ενωμένοι θα διεκδικήσουμε το σπίτι που μας αξίζει, ένα σπίτι με πολλά κονσερβάκια και χούμανς που θα λένε awww κάθε φορά που απλά θα μας κοιτάζουν.
Μαζευόμαστε το Σάββατο 8 Μαρτίου από τις 16.00 (γιατί Παρασκευή έχει παρτάρα) μέχρι τις 20.00 και την Κυριακή 9 Μαρτίου από τις 11.00 μέχρι τις 20.00 για να κερδίσουμε την ζωή που μας αξίζει.
Ο καθένας μόνος του ή και σε ζευγαράκια θα σας περιμένουμε στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, να σας πούμε για την ιστορία μας και να κανονίσουμε το πρώτο μας sleepover.
Είμαστε ήδη τσιπαρισμένοι, αποπαρασιτωμένοι, στειρωμένοι - όσοι έχουμε φτάσει στην κατάλληλη ηλικία - και εμβολιασμένοι. Στον χώρο θα βρείτε και τα γνωστά πια σε όλους πράγματά μας για την στήριξη του σωματείου και των αναγκών μας.
Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,