Τροχαίο στη Συγγρού: Μηχανή έπεσε στις προστατευτικές μπάρες - Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός

Στα πέριξ 08 Σεπτεμβρίου 2024

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεωφόρο Συγγρού, με μια μηχανή να πέφτει πάνω σε νησίδια και στη συνέχεια στα σιδερένια κιγκλιδώματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Παντείου και ο αναβάτης της μηχανής σύρθηκε στο οδόστρωμα για αρκετά μέτρα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 2106 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.