Τροχαίο με απεγκλωβισμό νεκρού ατόμου στο Καλαμάκι

Στα πέριξ 11 Απριλίου 2023

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης στον Άλιμο, με ένα νεαρό οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που είχε παραβιάσει πινακίδα του Stop.


Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Smart, παραβίασε το Stop και εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας με την οποία χτύπησε τη μηχανή, ο νεαρός οδηγός της καρφώθηκε στο εσωτερικό του οχήματος.


Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν το Smart προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεαρό οδηγό, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από την καμπίνα του οχήματος.


www.zougla.gr

Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τραυματισμένου άνδρα από Ι.Χ. όχημα συνεπεία τροχαίου και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λ. Καλαμακίου στον Άλιμο Αττικής.

Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

8:13 μ.μ. · 11 Απρ 2023

Προβλήθηκε 681 φορές

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου