Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, ο οδηγός ΕΙΧ οχήματος, συνεπεία τροχαίου στη συμβολή των οδών Αργυρουπόλεως και Λεωφ. Κύπρου στην Αργυρούπολη.
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκε σημαντική εκδήλωση στον Σταθμό Μετρό Άλιμος προς τιμή του μεγάλου Ιστορικού και Στρατηγού Θουκυδίδη Ολόρου Αλιμούσιου (460-395πχ).
Η προσφορά του Κωνσταντίνου Λιούτα στην πόλη και στην κοινωνία υπήρξε ανεκτίμητη, και η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και τιμή!
Για τουλάχιστον 3 μήνες ο 52χρονος επικοινωνούσε μαζί με την ανήλικη, ενώ είχαν συναντηθεί και τρεις φορές. Στο «φως» μηνύματα που αντάλλαζε και με άλλη μαθήτρια