Άγιος Δημήτριος: Το ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ στηρίζει τον καθηγητή Χάρη Αρώνη

Στα πέριξ 01 Νοεμβρίου 2022

Τον καθηγητή που υπηρέτησε στο Στρογγυλό στηρίζει η εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο, στις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει.

Μέσω σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook η οικογένειά του, οι φίλοι του και οι μαθητές τους ζητούν την συνδρομή όλων.

Αναλυτικά το μήνυμα στο facebook:

Ο Δάσκαλος που όλοι μαθαίναμε γράμματα στο Στρογγυλό, αλλά περνάγαμε και καλά! Αυτός που δεν μας έπιανε κόμπος στο στομάχι όταν γράφαμε διαγώνισμα, αυτός με τα γυαλιά, που έπαιζε μπάσκετ και είχε και λίγη καράφλα, αυτός… Ο Χάρης Αρώνης για αυτόν προσπαθούμε!


Ο αγαπητός μας καθηγητής και φίλος δυστυχώς παλεύει με τον καρκίνο, σε πολύ δύσκολο στάδιο. Η οικογένειά του, οι μαθητές κι οι φίλοι του, ζητάμε υποστήριξή και συνδρομή από όλους, ώστε να μπορέσει αξιοπρεπώς να ζήσει ημέρες / μήνες λαμβάνοντας τις θεραπείες και την νοσηλεία που χρειάζεται, μιας και αδυνατούν να καλυφθούν τα έξοδά.


Σημαντική είναι ακόμα και η βοήθεια που μπορεί κάποιος να προσφέρει τόσο στη μεταφορά από και προς το νοσοκομείο για την σύζυγο του, όσο και για να βρεθεί το κατάλληλο νοσηλευτικό ίδρυμα το οποίο θα τον φιλοξενήσει έως το τέλος.


Ο αριθμός λογαριασμού της οικογένειας είναι EUROBANK GR8402600440000410201593203 ΑΡΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ



www.agiosdimitriosnews.gr

Προβλήθηκε 997 φορές

''Έφυγε'' ο  Κωνσταντίνος Λιούτας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Η προσφορά του Κωνσταντίνου Λιούτα στην πόλη και στην κοινωνία υπήρξε ανεκτίμητη, και η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και τιμή!

Άλιμος: Όλα τα χυδαία μηνύματα του προφυλακισμένου καθηγητή στην μαθήτρια του - ''Για φάγωμα είσαι στη φωτογραφία''

Για τουλάχιστον 3 μήνες ο 52χρονος επικοινωνούσε μαζί με την ανήλικη, ενώ είχαν συναντηθεί και τρεις φορές. Στο «φως» μηνύματα που αντάλλαζε και με άλλη μαθήτρια