Συμπλοκή ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο έξω από το metro mall

Στα πέριξ 01 Απριλίου 2023

Συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/3) έξω από το γνωστό εμπορικό κέντρο, metro mall, στον Άγιο Δημήτριο, όπου και καταγράφηκαν τρεις τραυματισμοί.

Ένα πολύ άγριο περιστατικό βίας με τραυματίες εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/3) έξω από το γνωστό εμπορικό κέντρο, Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο μετά από συμπλοκή δύο ομάδων ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 21:00 το βράδυ σημειώθηκε συμπλοκή δύο ομάδων ανήλικων, οι οποίες υπολογίζονται ότι αποτελούνταν από δέκα άτομα -περίπου- και υπήρξαν, όπως προαναφέρθηκε, τραυματισμοί οι οποίοι και υπολογίζονται στα τρία παιδιά. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε ένα σφυρί, το οποίο και κατασχέθηκε.


Η έκταση του άγριου επεισοδίου προκάλεσε συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες μαζί με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν του τραυματίες από το δημοφιλές εμπορικό κέντρο.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τα αίτια που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων με τους τρεις τραυματίες.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων, που θα δώσουν περισσότερες απαντήσεις για τη συμπλοκή.

Πηγή: www.reader.gr


Προβλήθηκε 1059 φορές

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου