Schoolwave 2015 - Θέατρο Βράχων (9 -11.07.2015)

Άρτος και Θεάματα 08 Ιουλίου 2015

To Schoolwave Festival συνεχίζεται για 11η χρονιά παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του να αντιμετωπίζει τα παιδιά ως καλλιτέχνες και όχι ως «πιτσιρίκια».
 
Γι' αυτό και τους παρέχει μια μεγάλη σκηνή, έναν άψογο εξοπλισμό και ένα επιτελείο από άριστους επαγγελματίες.
 
Είναι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία που το καθιέρωσε ως το σημαντικότερο νεανικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, προσελκύοντας χιλιάδες νέους ανθρώπους κάθε χρόνο.
 
Πέμπτη 9, Παρασκευή 10, Σάββατο 11.07.2015 - Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" - "Αννα Συνοδινού" 
 
Φέτος θα ανέβουν στη σκηνή 25 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα για να παίξουν από rock και metal μέχρι blues και... progressive ρεμπέτικο!
 
Μαζί τους οι Planet Of Zeus (10/7), οι Imam Baildi (11/7) και άλλοι καλεσμένοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Το Schoolwave 2015 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνδιοργάνωση με το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού.
 
 
Τιμή εισιτηρίου 1 ημέρας: 5 ?, Τριημέρου: 10 ?
 
 Σημεία Προπώλησης:
ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα)
γραφείο 301 (Δευτέρα-Παρασκευή 15.00-19.00)
τηλ.: 216 7003325 (εσωτ.: 301)

Προβλήθηκε 607 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.