Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Χάρης Χουρμούζης

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 11 Αυγούστου 2021

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή μόδας Χάρη Χουρμούζη.

Ο Χάρης Χουρμούζης αποτελούσε ένα από τα δύο μέλη του σχεδιαστικού διδύμου “Χάρης και Άγγελος” που μεσουρανούσε τις δεκαετίες των 80′ς και των 90′s.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram η Χριστίνα Πολίτη:


“Χαρούμενοι, σπίτια μας το περασμένο καλοκαίρι, με τον Νικ να κάνει το καθιερωμένο του photo bombing.. Χάρη μου, αφήνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό. Η ευγένεια, η κομψότητα, η ευαισθησία και το ταλέντο σου δεν υπάρχουν πια σε αυτόν τον κόσμο. Μεγάλη μου τιμή η φιλία μας, ανεκτίμητης αξίας οι κουβέντες μας…”, έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ο Χάρης Χουρμούζης μετρούσε πολλά χρόνια κοινής πορείας στο χώρο της μόδας και, μάλιστα είχε συνεργαστεί με μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα.

Ο ίδιος διατηρούσε στενή φιλία τόσο με τη Βίκυ Καγιά όσο και με τον Άγγελο Μπράτη.


www.tlife.gr

Προβλήθηκε 951 φορές
Pronatalists: Οι influencers που θέλουν ο κόσμος να γεμίσει μωρά με τις ευλογίες του Έλον Μασκ και του Τζέι Ντι Βανς

Κάντε παιδιά γιατί χανόμαστε… Αυτό θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν των προναταλιστών (Pronatalists), ένα αμφιλεγόμενο κίνημα που υποστηρίζει ότι η μείωση των γεννήσεων αποτελεί σοβαρή απειλή για την κοινωνία και την οικονομία και έχει… πλάτες στον Λευκό Οίκο.

Ο καιρός την Τρίτη 1 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ο καιρός την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.- Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία ανατολικοί έως 4 μποφόρ.-Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.