Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης

Άρτος και Θεάματα 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μια νέα απώλεια μετράει σήμερα ο καλλιτεχνικός χώρος καθώς απεβίωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, o συνάδελφος του Γιάννης Αναστασάκης.

«Έμαθα πως έφυγε από κοντά μας ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης.

Τον ήξερα από το περίφημο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τον ξανασυνάντησα το 2000 στο ΚΘΒΕ στην παράσταση «Καραγκιόζης ο Μέγας» και το 2015- λίγο πριν βγει στη σύνταξη.

Ωραίος ηθοποιός και άνθρωπος που αγωνίστηκε σκληρά στη ζωή του, όπως είχα μάθει από φίλους, μια κι ο ίδιος είχε πολύ χιούμορ για να περιαυτολογεί. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του».

Ο Μιχάλης Γούναρης σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη.

Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες (Ζίζοτεκ, Πεθαμένο λικέρ, Η νύχτα με τη Σιλένα, Νοκ Άουτ), σε τηλεοπτικές σειρές και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από το 1999 ως το 2016 συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ σε περίπου 30 παραγωγές («Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας»/ «Ανασκαφή 2», 2016, «Η κωμωδία του Αυτόχειρα», 2015, «Η μικρή μας πόλη», 2014, «Ειρήνη»/» Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται», 2013, «Το μεγάλο μας τσίρκο», 2012 κ.ά.).

www.zappit.gr

Προβλήθηκε 894 φορές

Ελλάδα - Σκωτία στα πλέι οφ ανόδου του Nations League

Έπειτα από μία εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Nations League, η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Αγγλία, με την οποία ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά έχασε την κορυφή στη διαφορά γκολ.

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευη 22 Νοεμβρίου 2024: ''Παντζαροσαλάτα με πορτοκάλια, νεροκάρδαμο και πικάντικο γιδοτύρι''

Παντζάρι, πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί. Γνήσια χειμωνιάτικες γεύσεις και ωραία αρώματα σε μια σαλάτα ιδανική για ένα τραπέζι στο σπίτι, που μπορούμε όμως να απολαύσουμε και ως ελαφρύ κύριο πιάτο.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024: ''Χοιρινό αφέλια με πατάτες αντιναχτές, από την Κύπρο''

Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.