Πένθος για την Μαίρη Βιδάλη - Πέθανε ο γιος της

Άρτος και Θεάματα 20 Ιανουαρίου 2025

Τον μεγαλύτερο πόνο βιώνει τις τελευταίες ώρες η ηθοποιός, Μαίρη Βιδάλη, η οποία «έχασε» τον πολυαγαπημένο της γιο Κάρολο σήμερα Κυριακή (19.01.2025).

Η ίδια η Μαίρη Βιδάλη μοιράστηκε το θλιβερό γεγονός ανεβάζοντας μία φωτογραφία του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ο Κάρολος μου από σήμερα κολυμπάει στον ουρανό», έγραψε στην ανάρτησή της χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της Μαίρης Βιδάλη, η οικογένεια της ηθοποιού, μέσω του δικηγόρου της, ζήτησε ιδιωτικότητα και σεβασμό στον πόνο που βιώνουν.

«Σήμερα 19-01-2025 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας Κάρολος Βιδάλης. Η οικογένειά του παρακαλεί ως ένδειξη συμπαράστασης στις τραγικές αυτές ώρες να σεβαστείτε τον πόνο της και να απέχετε από οιαδήποτε δημοσιότητα. Για οτιδήποτε άλλο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου. Εκ της οικογενείας» ανέφερε η δικηγόρος Γιώτα Ντέσκου.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 729 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 18 Απριλίου 2025: ''Σπανακόρυζο μεν, χωρίς λάδι δε''

Το θέλει το λαδάκι του το σπανακόρυζο, αλλά γίνεται ωραιότατο και χωρίς αυτό. Σ’ αυτή την αλάδωτη συνταγή, το σπανάκι το αχνίζουμε αντί να το σοτάρουμε, και το νοστιμίζουμε με μπόλικα μυρωδικά, σπαράγγια, ντομάτα και πολτό σουσαμιού.