Παγκράτι: Κλείδωσαν τους Ρομά επίδοξους ληστές μέσα σε πολυκατοικία!

Στα πέριξ 10 Ιουνίου 2022

Πριν από λίγο στην οδό Αντήνορος 19 στο Παγκράτι ομάδα τσιγγάνων μπήκαν στην πολυκατοικία με σκοπό να κλέψουν.

Μια ένοικος της πολυκατοικίας της οποίας έχουν ανοίξει το διαμέρισμα και την έχουν κλέψει στο παρελθόν είδε την ομάδα των Ρομά και αμέσως τους κλείδωσε στην είσοδο της πολυκατοικίας εγκλωβιζοντάς τους μέσα.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και πήρε τα στοιχεία των τριών γυναικών ενώ αναζητείται και ένας άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τις τρεις Ρομά έχει ανέβει στην ταράτσα προκειμένου να κρυφτεί από τους άνδρες της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν μπει στην πολυκατοικία και ψάχνουν να βρουν τον επίδοξο ληστή και ταυτόχρονα να κλείσουν τις εξόδους της ταράτσας καθώς η συγκεκριμένη πολυκατοικία ενώνει με τις διπλανες κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να σκαρφαλώσει ενώ οι τρεις γυναίκες συνεργοί του έχουν ήδη οδηγηθεί στο ΑΤ Παγκρατίου.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 794 φορές

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου