Ο κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος νέος Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου.

Εντός των τειχών 06 Νοεμβρίου 2020

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν φίλοι που ξεχωρίζουν για τις ικανότητες τους, αξιοποιούνται από την Κυβέρνηση. Και αυτό, όχι μονο γιατί αποτελεί μια δικαίωση της πολυετούς, συνεπούς και ανιδιοτελούς προσφορά τους στην παράταξη, όσο για το γεγονός ότι από την θέση που αναλαμβάνουν, θα προσφέρουν και θα συνδράμουν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στην μεγάλη προσπάθεια του Κυριακού Μητσοτάκη.

Ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος, επί χρόνια πετυχημένος Πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αποτελεί μία τέτοια περίπτωση. Με εμπειρία στην δημόσια διοίκηση ως Αντιπρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων και ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Πάνω από όλα όμως, ως ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε από την πρώτη στιγμη κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πιστεύοντας στις ιδέες του και στηρίζοντας τον με όλες τις δυνάμεις του.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ.

πηγή


Προβλήθηκε 2563 φορές

Συγκέντρωση-μικροφωνική στην Ηλιούπολη (Σαβ. 5/4) με αφορμή κάποια πρόσφατα συμβάντα ομοφοβικής βίας

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.