Μοσχάτο: Χειροπέδες σε ανήλικους που έβγαλαν μαχαίρι για να αρπάξουν αλυσίδα 21χρονης

Στα πέριξ 16 Φεβρουαρίου 2025

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων αλλά και μίας 19χρονης μετά από καταγγελία μίας 21χρονης στο Μοσχάτο για ληστεία.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (13/02/2025) όταν οι ανήλικοι βρίσκονταν στον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο και πλησίασαν μία 21χρονη, η οποία ήταν μαζί με μία φίλη της, με σκοπό τη ληστεία.

Με την απειλή χρήσης μαχαιριού και με χρήση σωματικής βίας, οι δύο ανήλικες κοπέλες κατάφεραν να της αφαιρέσουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Μάλιστα, καθώς η αλυσίδα έσπασε και το σταυρουδάκι που κρεμόταν έπεσε κάτω, η συμμορία δεν δίστασε να παραμείνει το σημείο και με τον φακό του κινητού να ψάξει να την βρει.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους νεαρούς και μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ, το οποίο, διαπιστώθηκε ότι αποκόμισαν από την πώληση της αλυσίδας. Επιπλέον, οι αρχές εντόπισαν και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι πέντε συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν τη Δευτέρα (17/02/2025).

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1477 φορές

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου