Kατάρρευση όλων των χαλυβουργικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 08 Ιανουαρίου 2014

Η ΓΣΕΕ μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 12.00 Συνέντευξη Τύπου με θέμα την κατάρρευση όλων των χαλυβουργικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.


Στη Συνέντευξη Τύπου θα αναλυθεί η κατάσταση που επικρατεί στα 6 χαλυβουργεία της χώρας και θα γίνει εκτενής αναφορά στα λάθη Κυβέρνησης και Τρόικα που οδήγησαν στην τραγική αύξηση της ανεργίας στον κλάδο και γενικότερα στην καταστρατήγηση κάθε εργασιακού δικαίου και στις βιομηχανίες χάλυβα.


Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69 & Αινιάνος 2, 4ος όροφος).


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Προβλήθηκε 443 φορές
Ο καιρός την Μ.Παρασκευή 18 Απριλίου 2025

Η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.