ΚΛΗΡΩΣΗ - ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ SUPERLEAGUE 2

Εντός των τειχών 09 Σεπτεμβρίου 2024

Καταρτίστηκαν σήμερα (9/9) οι Ομιλοι της Super League 2 που μετά την αποχώρηση του Ιωνικού θα διεξαχθεί με 20 ομάδες, οι οποίες θα διαιρεθούν σε 2 group (Α’ και Β’ όχι Βορράς, Νότος όπως λέγονταν παλαιότερα) ων 10.

Εξ’ αυτών ο εκάστοτε πρωταθλητής θα προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία, ενώ θα πέσουν αθροιστικά 4 clubs, από 2 εκατέρωθεν.

Α’ Ομιλος

ΑΕΛ
Ηρακλής
Εθνικός Νέου Κεραμμιδίου
Διαγόρας Ρόδου
ΠΑΟΚ Β’
Καμπανιακός
Μακεδονικός
Νίκη Βόλου
ΠΑΣ Γιάννινα
Καβάλα

Β’ Ομιλος

ΑΕΚ Β’
Καλαμάτα
Χανιά
Κηφισιά
Αιγάλεω
Αστέρας Aktor Β'
Παναργειακός
Πανιώνιος
Ηλιούπολη
Παναχαϊκή

Το Πρωτάθλημα θα αρχίσει για την Ηλιούπολη με εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Αιγάλεω

Το format

*Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας θα έχουμε, σε κάθε όμιλο, ξεχωριστά Play Off και Play Out όπως και πέρσι. Στα Play Off θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-5 και στα Play Out από την 6η και κάτω. Οι ομάδες θα διαιρέσουν τους βαθμούς τους κατά ήμισυ (/2), ενώ οι αγώνες και των Play Off και των Play Out θα είναι διπλοί, δηλαδή θα παίξουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας. Ετσι δεν θα υποβιβαστεί κανείς απευθείας μετά την ολοκλήρωση της regular season, όπως συνέβη πέρσι

.*Μετά το φινάλε και των έξτρα πρωταθλημάτων θα προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (σ.σ. δύο αθροιστικά), ενώ θα πέσουν δύο από κάθε όμιλο (σ.σ. 4 αθροιστικά).

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια θα ισχύουν τα αντίστοιχα κριτήρια του ΚΑΠ, ενώ μετά το τέλος των Play Off και Play Out το κριτήριο θα είναι η ανώτερη θέση που έχουν καταλάβει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

περισσότερα σε λίγο...

www.gazzetta.gr

Προβλήθηκε 818 φορές

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης στην Πρώτη θέση του Εθνικού Διαγωνισμού Γαλλοφωνίας!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» έλαβαν μέρος στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας με θέμα “Επινοούμε τον κόσμο του 2050”

3ο Γενικό λύκειο Ηλιούπολης: Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στην 49η Εθνική Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας (ΕΚΝΕ)

Με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές της Β’ Λυκείου, Απόστολο Τασούλα και Μαρία Φιλιππάτου, για τη συμμετοχή τους στην 49η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας (ΕΚΝΕ), την Παρασκευή 14 Απριλίου 2025, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Λαδά και την κ. Κολοβού