Ηλιούπολη: Τρόμος για νεαρή υπάλληλο περιπτέρου - Εβγαλε μαχαίρι και τη λήστεψε [βίντεο]

Εντός των τειχών 17 Οκτωβρίου 2022

Ληστεία σημειώθηκε το Σάββατο νωρίς το πρωί σε περίπτερο στην Ηλιούπολη.

Όλα έγιναν στις περίπου 7:30, όταν ο δράστης που φορούσε κουκούλα, μάσκα και γάντια προσέγγισε το περίπτερο παριστάνοντας τον πελάτη. Τότε, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε τις εισπράξεις από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Ένας νεαρός από το απέναντι πεζοδρόμιο αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και άρχισε να τον καταδιώκει. Ο ληστής πέταξε τα χρήματα στο δρόμο τα οποία μάζεψε ο νεαρός και τα παρέδωσε στην υπάλληλο του περιπτέρου.


Η ληστεία αποτυπώθηκε σε κάμερα και το υλικό από αυτήν βρίσκεται στη διάθεση των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη.

www.thetoc.gr

Προβλήθηκε 1104 φορές

Erasmus+: Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Ηλιούπολης στηρίζουν την αειφορία στην εκπαίδευση στην Κροατία

Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης στην Πρώτη θέση του Εθνικού Διαγωνισμού Γαλλοφωνίας!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» έλαβαν μέρος στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας με θέμα “Επινοούμε τον κόσμο του 2050”

3ο Γενικό λύκειο Ηλιούπολης: Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στην 49η Εθνική Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας (ΕΚΝΕ)

Με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές της Β’ Λυκείου, Απόστολο Τασούλα και Μαρία Φιλιππάτου, για τη συμμετοχή τους στην 49η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας (ΕΚΝΕ), την Παρασκευή 14 Απριλίου 2025, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Λαδά και την κ. Κολοβού