Γλυφάδα: Προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα στα γραφεία της ΝΔ και συνελήφθησαν

Στα πέριξ 30 Απριλίου 2022

Επ΄αυτοφώρω συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, δύο άτομα ηλικίας 38 και 43 ετών, κατηγορούμενοι πως πήγαν να γράψουν συνθήματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι αφού πλησίασαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, «τσέκαραν» το χώρο για την ύπαρξη καμερών ασφαλείας. Αμέσως μετά, ο 38χρονος με ένα σπρέϊ, προσπάθησε να γράψει συνθήματα στον τοίχο των γραφείων, ενώ ο 43χρονος παρέμενε απέναντι.

Τις κινήσεις τους αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και τους ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή και των δύο φιάλη ψεκασμού – σπρέϊ. Παράλληλα, μέσα στο αυτοκίνητο του 43χρονου, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, βρέθηκαν 4 επιπλέον φιάλες ψεκασμού – σπρέϊ, 2 δοχεία που περιείχαν χρώμα, πινέλο βαψίματος και πλήθος φεϊγβολάν (τρικάκια).

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media, σημειώνει για τη σύλληψη των δύο ατόμων:”. Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που συνέλαβε τα δύο άτομα, που επιχείρησαν να προκαλέσουν φθορές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα. Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους”.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 591 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.