Γλυφάδα: Πολίτες...συνέλαβαν διαρρήκτη - Έχει συλληφθεί 102 φορές!

Στα πέριξ 12 Μαϊου 2021

Πολίτες στη Γλυφάδα συνέλαβαν διαρρήκτη που είχε συλληφθεί 102 (!) φορές στο παρελθόν.

Μάλιστα, αν και ο 42χρονος δράστης είχε πέσει πρόσφατα στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ για τα ίδια αδικήματα μαζί με αυτό της σύστασης συμμορίας και είχε φορτωθεί με πολυετείς καταδίκες, όπως φαίνεται όχι μόνο δεν εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν έβαλε μυαλό και ξαναρίχτηκε στην παρανομία.

Το πρωτοφανές συμβάν που αποκαλύπτει το protothema.gr, σημειώθηκε μέσα μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 15:00. Έξω από την πολυκατοικία της οδού Τεμπών, σταματάει ένα ασημί Peugeot.

Ανοίγει η πόρτα και κατεβαίνουν δύο άνδρες. Λίγα μέτρα πιο κάτω, ο οδηγός παρκάρει το όχημα και αποβιβάζεται μαζί με μια γυναίκα.

Το ζευγάρι σε ρόλο τσιλιαδόρων, παρακολουθεί το ντουέτο των «ποντικών» που παραβιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας και τρυπώνει μέσα.

Ανεβαίνουν στον 2ο όροφο και μέσα από ένα παραθυράκι κουζίνας γλιστρούν στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας ενός 43χρονου ο οποίος απουσίαζε και κάνουν πλιάτσικο.

Βγαίνοντας γίνονται αντιληπτοί από συγγενή του ιδιοκτήτη που βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα να βγουν οι γείτονες και να κυνηγήσουν τους «ποντικούς».

Μάλιστα ήταν τόσο αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να ξεφύγουν που κατάφεραν και «συνέλαβαν» τον έναν από τους δύο, ενώ ο συνεργός του, κατάφερε να την κοπανήσει με το ζευγάρι των τσιλιαδόρων.

www.notia.gr

Προβλήθηκε 1066 φορές

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου