Γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο Παγκράτι

Στα πέριξ 06 Ιουλίου 2022

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Οι δράστες άφησαν τα γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου, στο Παγκράτι. Η έκρηξη έγινε μετά τις 4 και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Ο ίδιος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε πως η έκρηξη έγινε στις 4:15, και αναστάτωσε όπως ήταν το φυσικό όλη τη γειτονιά.

Υποστήριξε πως η επίθεση έγινε επειδή ενοχλεί η δημοσιογραφική του δουλειά και όχι τόσο η βουλευτική.

Προβλήθηκε 645 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.