Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΝΙΚΗ 4-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Εντός των τειχών 23 Φεβρουαρίου 2022

Άλλη μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πέτυχε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 4-0 της Ένωσης Ερμιονίδας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η οποία είχε αναβληθεί.

Οι παίκτες της Ηλιούπολης ήταν καταιγιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιου, πιέζοντας σε όλα τα σημεία του γηπέδου και προκαλώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Το 1-0 σημείωσε ο Σάμιος στο 11′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ζέλο σημείωσε το 2-0.

Στο 32′ π Γεμιστός με εντυπωσιακή “λόμπα” νίκησε τον Στόικο, σημειώνοντας το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Ηλιούπολη: Μάνος, Κωστόπουλος, Κρητικός, Τσατσαρής, Γάγγος, Μαλάι, Τavares, Σάμιος, Γεμιστός, Ζέλο, Σταύρου.

Ένωση Ερμιονίδας: Στόικος, Μερτύρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Τούλης, Κιοσές, Τριμπόνιας, Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τρέσα, Κυπαρίσσης.

https://gsilioupolifc.gr

Προβλήθηκε 1110 φορές

Συγκέντρωση-μικροφωνική στην Ηλιούπολη (Σαβ. 5/4) με αφορμή κάποια πρόσφατα συμβάντα ομοφοβικής βίας

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.