Eργασίες εγκατάστασης αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παρατηρητήρια του Υμηττού από τον ΣΠΑΥ

Εντός των τειχών 25 Νοεμβρίου 2020

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν από τον ΣΠΑΥ οι εργασίες εγκατάστασης αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δύο κρίσιμα παρατηρητήρια πυροφύλαξης του Υμηττού μας, στην Ηλιούπολη και στην Αργυρούπολη.

Στόχος η παροχή ρεύματος για την κάλυψη σημαντικών αναγκών που θα διευκολύνουν το πολύτιμο έργο της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και των εθελοντών μας.

Φέτος, πιο νωρίς από ποτέ, ξεκινάμε να σχεδιάζουμε από τώρα για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, συνεχίζοντας ασταμάτητα τις παρεμβάσεις μας για την αναβάθμιση των υποδομών αντιπυρικής προστασίας σε κάθε γωνιά του Υμηττού μας.

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός



Προβλήθηκε 468 φορές

Erasmus+: Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Ηλιούπολης στηρίζουν την αειφορία στην εκπαίδευση στην Κροατία

Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης στην Πρώτη θέση του Εθνικού Διαγωνισμού Γαλλοφωνίας!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» έλαβαν μέρος στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας με θέμα “Επινοούμε τον κόσμο του 2050”