Γιάννης Κωνσταντάτος - Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης - Πρόεδρος ΣΠΑΥ
Σήμερα, ως πρόεδρος του ΣΠΑΥ παραβρέθηκα στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώσαμε παρουσία εκατοντάδων εθελοντών και φορέων , για τον χαμό των 4 πυροσβεστών που χάθηκαν δίνοντας μάχη με τις φλόγες στην δασική πυρκαγιά της Ηλιούπολης το 1998.
Πρόκειται για τους Αρχιπυροσβέστες Δημήτριο Μαλούκο, και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, τον Πυροσβέστη Αλέξανδρο Διαβολή και τον Εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριο Καραμολέγκο ( 20 ετών) οποίος ήταν μέλος της εθελοντικής ομάδας του δήμου Καισαριανής, τους οποίους θα μνημονεύουμε πάντα για την ανδρειοσύνη και την αυτοθυσία που επέδειξαν.
Κάλεσμα προς όλους τους επαγγελματίες και βιοτέχνες της Ηλιούπολης απευθύνει η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να κατέβουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις για το έγκλημα των Τεμπών.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Live Streaming στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/channel/UCRFkXzsLpIiyK-qHlbTAWTw/live