Έκρηξη έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στου Ζωγράφου

Στα πέριξ 15 Ιουνίου 2023

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο του ΕΦΚΑ, έξω από γραφεία του ΕΦΚΑ στη συμβολή των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Τραπεζούντος, στου Ζωγράφου.

Από την έκρηξη που προκλήθηκε στη μία παρά είκοσι τα ξημερώματα, προκλήθηκε φωτιά στο όχημα, η οποία κατεσβέσθη από τον φύλακα του κτηρίου καθώς και φθορές στην είσοδο, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ.

Στο σημείο βρέθηκαν μπιτόνι με ευφλεκτο υλικό και γκαζάκια.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 566 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.