Δραματική έκκληση της μητέρας του 18χρονου που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στο Παγκράτι

Στα πέριξ 11 Σεπτεμβρίου 2024

Απαντήσεις για το τροχαίο στην Υμηττού που στοίχησε την ζωή σε ένα 18χρονο αγόρι, ζητάει η μητέρα του, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του γιου της. Ο νεαρός οδηγούσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) το μηχανάκι του με συνεπιβάτη έναν φίλο του, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ.

Η μητέρα του αναζητά τώρα τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου της. Με μια ανάρτηση σε ομάδες του Facebook κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει μαζί της, τονίζοντας ότι τα δύο παιδιά ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση.

«Καλησπέρα σας. Είμαι η μητέρα του νεαρού 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της οδού Υμηττού και Φρύνωνος στο Παγκράτι. Με ενημερώνουν ότι υπήρχαν διερχόμενοι περαστικοί και κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ή άκουσαν θόρυβο και έσπευσαν στο σημείο. Σας παρακαλώ θερμά με απόλυτη εχεμύθεια σε προσωπικό μήνυμα, θα ήθελα να μου στείλουν όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κανένα όνομα στη δημοσιότητα. Σας θερμοπαρακαλώ και να γνωρίζετε ότι τα παλικάρια μας ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρει στην ανάρτησή της.


Προβλήθηκε 2552 φορές

''Έφυγε'' ο  Κωνσταντίνος Λιούτας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Η προσφορά του Κωνσταντίνου Λιούτα στην πόλη και στην κοινωνία υπήρξε ανεκτίμητη, και η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και τιμή!

Άλιμος: Όλα τα χυδαία μηνύματα του προφυλακισμένου καθηγητή στην μαθήτρια του - ''Για φάγωμα είσαι στη φωτογραφία''

Για τουλάχιστον 3 μήνες ο 52χρονος επικοινωνούσε μαζί με την ανήλικη, ενώ είχαν συναντηθεί και τρεις φορές. Στο «φως» μηνύματα που αντάλλαζε και με άλλη μαθήτρια