ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: RAPID TEST ΠΕΜΠΤΗ 02.06.2022.

Εντός των τειχών 01 Ιουνίου 2022

Συνεχίζονται οι δράσεις μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Δήμο Ηλιούπολης και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 από 09:00 έως 15:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου 112 και Κουντουριώτου, με είσοδο από Κουντουριώτου.

Όλοι οι πολίτες ηλικίας 10 ετών και άνω, μπορούν να προσέλθουν πεζοί και να υποβληθούν στον έλεγχο.

Διευκρινίζεται ότι όποιος συμμετέχει πρέπει:

- Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.

- Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, συνεργάζεται με τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς και λαμβάνει όλα τα μέτρα, για τη βέλτιστη αντιμετώπιση της πανδημίας.

31 Μαΐου 2022

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης
 

www.ilioupoli.gr

Προβλήθηκε 478 φορές

Συγκέντρωση-μικροφωνική στην Ηλιούπολη (Σαβ. 5/4) με αφορμή κάποια πρόσφατα συμβάντα ομοφοβικής βίας

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.