Πρόσκληση εγγραφής στον Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ - Γυναικεία Ομάδα.

Στα πέριξ 17 Αυγούστου 2020

Πρόσκληση εγγραφής στον Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ Γυναικεία Ομάδα.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ που με νέα ομάδα καταξιωμένων προπονητών και με επικεφαλής Διπλωματούχο UEFA-A που έχει διατελέσει στο παρελθόν και για αρκετά χρόνια προπονητής ομάδων SUPERLEAGUE1, θα εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των κοριτσιών με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας, η ομάδας μας Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ –Γυναικεία Ομάδα ξεκινάει για μια ακόμη χρονιά με σταθερά χαμηλή μηνιαία συνδρομή και παράλληλα με το μεράκι και τη φιλοδοξία να συνεχίσει και να διευρύνει την επιτυχημένη αθλητική πορεία των προηγούμενων ετών.

Εξάλλου το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ-Γυναικεία Ομάδα, δεν λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος, αλλά αποτελεί συλλογική προσπάθεια των μελών – γονέων για την γαλούχηση των παιδιών μας με αρχές, υγιή πρότυπα και αξίες, που θα τα θωρακίσει απέναντι σε κακές επιρροές και θα τα κρατήσει μακριά από πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια αλλά μην ξεχνάμε ότι αποτελεί και τη δεξαμενή από την οποία τροφοδοτείται η Γυναικεία ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα η συμμετοχή 5 αθλητριών μας στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ στην οποία αγωνίζονται ως βασικές παίκτριες. Επιπλέον το τμήμα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ το οποίο απαρτίζεται από κορίτσια ηλικίας 12 έως 16 ετών αγωνίζεται στο Κύπελλο Ελλάδος της ΕΠΟ.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα φιλικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, χωρίς να ξεχνάμε πως το παιδί-αθλητής είναι ταυτόχρονα και απλά παιδί που έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να χαρεί και να κάνει νέους φίλους, κάτι που αποτελεί βασική επιδίωξη της Ακαδημίας της γυναικείας ομάδας του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ.

Η έναρξη για τη νέα χρονιά 2020 -2021 της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01/09/2020 στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς και παιδιά να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στη συλλογική μας προσπάθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει σπεύσουν όσο το δυνατό νωρίτερα, για να καταρτίσουμε έγκαιρα τα τμήματα και να οργανώσουμε την καλύτερη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΑΓΚΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ

6977670146 – 6947021123 – 6932995527
e-mail : [email protected]
https://www.facebook.com/OlympiadaGynaikeiaOmada 

Προβλήθηκε 2255 φορές

Γλυφάδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν

Η κλοπή των χρημάτων διαπιστώθηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στη Γλυφάδα, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό που είχε πρόσβαση στον χώρο.

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Θανάσης από το Μοσχάτο

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Θαναση από το Μοσχάτο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του,κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.