Άλλες πέντε ομάδες στη Γ' Εθνική. Μεταξύ αυτών και ο Γ.Σ.Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 19 Ιουνίου 2020

Προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουαρίου 2000 κι εντεύθεν.

Αναλυτικά ανεβαίνουν κατηγορία

ΕΠΣ Αθηνών: Ηλιούπολη

ΕΠΣ Πειραιά: ΑΟ Καραβάς

ΕΠΣ Μακεδονίας: ΑΕ Ευόσμου

ΕΠΣ Λάρισας: Ο ΠΟ Ελασσόνας τερμάτισε στην δεύτερη θέση της ΕΠΣ Λάρισας ένα βαθμό πίσω από τον Αετό Μακρυχωρίου, και με τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, πανηγυρίζει την άνοδό της στη Γ Εθνική

ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ: Αχαϊκή

πηγή


Έτσι από τις ομάδες της Ηλιούπολης στην Γ. Εθνική θα αγωνίζονται ο Γ.Σ.Ηλιούπολης και ο Χαραυγιακός,  στην Α. ΕΠΣΑ η Διάνα και στην Β. ΕΠΣΑ ο Φωστήρας.

Προβλήθηκε 636 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε