Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης: ''Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.''

Εντός των τειχών 10 Ιουνίου 2020

Το Δ.Σ της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης καλεί στην συγκέντρωση φορέων και εργαζομένων στις 11 Ιούνη 2020 στις 19.00 στο Σύνταγμα.
 
Εγκρίνει το σχετικό κάλεσμα της ΟΒΣΑ και καλεί τους αυτοαπασχολούμενους,μικρούς εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών.
 
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!
ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!
 
Η συγκέντρωση είναι συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Ιούνη και στις οποίες η Ένωσή μας είχε σημαντική παρουσία (βλέπε ΦΩΤΟ)
 
 
 
Το κάλεσμα της ΟΒΣΑ για την 11η του Ιούνη είναι το εξής:

«Χαιρετίζουμε τα σωματεία και τις ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών, τους συνάδελφους σε όλη την Αττική που πήραν μέρος στην κινητοποίηση της ΟΒΣΑ στις 3 Ιουνίου, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.
 
Συνεχίζουμε αγωνιστικά, μαχητικά, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους!
 
Η πείρα μας αποδεικνύει ότι αυτοαπασχολούμενοι, εργαζόμενοι με τον κοινό αγώνα και τη δράση μας μπορούμε να βάλουμε φρένο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μικρές και μεγάλες νίκες.

Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.
 
Όλοι οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι ενώνουμε τη φωνή μας, υψώνουμε τείχος στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης, στη ζωή και τα δικαιώματά μας.
 
Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους της Αττικής να δώσουμε μαζική οργανωμένη απάντηση σε παλαιά και νέα μέτρα που φορτώνονται στις πλάτες μας.
 
Πληρώσαμε τη προηγούμενη κρίση.

Δεν αντέχουμε να πληρώσουμε και αυτή που έρχεται!» 

πηγή

Προβλήθηκε 534 φορές

Ξέσπασε ο π. Σεραφείμ Δημητρίου: Τι θέλουν και ακολουθούν τη λιτανεία όταν ψήφισαν…!!

Αυτή η δήλωσή του έρχεται ως κριτική προς τους πολιτικούς, υπογραμμίζοντας την ασυνέπεια που, κατά τη γνώμη του, υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές τους πράξεις και τη θρησκευτική τους συμμετοχή.