Ληστεία σε φαρμακευτική στη Λ.Λαυρίου- Εκαναν ντου με αμάξι, φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 28 Μαϊου 2020

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε φαρμακευτική εταιρεία στην Παιανία στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Οι δράστες εισέβαλαν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα στην εταιρεία χρησιμοποιώντας ένα ΙΧ ως «πολιορκητικό κριό».

Αφού έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου, μπήκαν στο κτίριο και κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο.

Εν συνεχεία, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr έσπασαν παράθυρο και έριξαν το χρηματοκιβώτιο στο έδαφος.

Μόλις το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το ποσό που υπήρχε μέσα στο χρηματοκιβώτιο, ούτε ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχε στη ληστεία.

Στο σημείο βρέθηκαν στιγμές αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τις έρευνες πλέον να είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που εισέβαλαν στην φαρμακευτική εταιρεία.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 678 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 1 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ο καιρός την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.- Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία ανατολικοί έως 4 μποφόρ.-Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.