Εξαφανίστηκε η 31χρονη Μαρίνα από το Κερατσίνι

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 12 Μαϊου 2020

Στις 12 Μαΐου και ώρα 02:00 τα ξημερώματα, εξαφανίστηκε η 31χρονη Μαρίνα Στεπανιούκ από την περιοχή του Κερατσινίου σύμφωνα με το Missing Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση της Μαρίνας Στεπανιούκ ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα το απόγευμα και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρίνα Στεπανιούκ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με κουκούλα, μπλε παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

https://dytikesmaties.gr/

Προβλήθηκε 671 φορές
Ερμιόνη: Προφυλακιστέος ο 17χρονος που ξύρισε με φαλτσέτα 12χρονο - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δεύτερος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 17χρονος, μετά την απολογία του για την επίθεση σε 12χρονο με φαλτσέτα στην Ερμιόνη, οδηγήθηκε στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων της Νέας Κασσαβέτειας Μαγνησίας