Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: ''Επιστολή προς τον Δήμαρχο για την προσωρινή αναστολή του τέλους τραπεζοκαθισμάτων''

Εντός των τειχών 14 Μαρτίου 2020

Επιστολή, με την οποία μεταφέρει το δίκαιο αίτημα των επιχειρήσεων της Ηλιούπολης για αναστολή πληρωμής του τέλους των τραπεζοκαθισμάτων, για το διάστημα που θα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης, απέστειλε στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ηλιούπολη 13/03/2020

Προς: Δήµαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη
Κοιν: Αντιδήµαρχο, Οικονοµικών κ. Παναγιώτη Βιδάλη
Από: Εµπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Θέµα: Αναστολή καταβολής τέλους χώρου τραπεζοκαθισµάτων

κ. Δήµαρχε,

Όπως γνωρίζετε η έκτακτη κατάσταση που αντιµετωπίζουµε όλοι µας, µεταξύ των οποίων και οι επιχειρήσεις της πόλης, απαιτεί την έµπρακτη συνδροµή στήριξης και του Δήµου Ηλιούπολης.

Με αφορµή την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιµο των περισσότερων καταστηµάτων, θεωρούµε δίκαιο το αίτηµα των επιχειρήσεων της πόλης µας, το οποίο σας µεταφέρουµε, για αναστολή πληρωµής του τέλους χρήσης χώρου για τα τραπεζοκαθίσµατα.

Παραµένουµε στη διάθεση σας και θα είµαστε σε διαρκή επικοινωνία, προκειµένου να συµβάλλουµε στη λύση όποιου προβλήµατος παρουσιαστεί.

Με εκτίµηση

Αθανάσιος Μπίρλης             Αθανάσιος Ζαζάς 

     Πρόεδρος                         Γενικός Γραµµατέας 

Προβλήθηκε 775 φορές

Ξέσπασε ο π. Σεραφείμ Δημητρίου: Τι θέλουν και ακολουθούν τη λιτανεία όταν ψήφισαν…!!

Αυτή η δήλωσή του έρχεται ως κριτική προς τους πολιτικούς, υπογραμμίζοντας την ασυνέπεια που, κατά τη γνώμη του, υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές τους πράξεις και τη θρησκευτική τους συμμετοχή.