Μετάλλιο στον Μανώλη Γλέζο με διάταγμα Πούτιν

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, επέδωσε μετάλλιο στον Μανώλη Γλέζο το οποίο του απονεμήθηκε με διάταγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πρόκειται για μετάλλιο για τα «75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945».

Ο Αντρέι Μάσλοβ επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη, τον Μανώλη Γλέζο και του επέδωσε το μετάλλιο, όπως ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

«Στις 27 Φεβρουαρίου 2020 ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ επισκέφτηκε τον εξέχοντα πολιτικό και κοινωνικό παράγοντα, θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης, κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν "Για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών" (1963) Μανώλη Γλέζο», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Ακολούθως, ο Ρώσος πρέσβης επέδωσε στον Μανώλη Γλέζο το επετειακό μετάλλιο.

«Ο πρέσβης επέδωσε στον Μ. Γλέζο το επετειακό μετάλλιο "75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945", το οποίο του απονεμήθηκε σύμφωνα με το Διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν», καταλήγει η ανακοίνωση.

 πηγή

Προβλήθηκε 716 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 1 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ο καιρός την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.- Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία ανατολικοί έως 4 μποφόρ.-Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.