Ληστεία με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στη Γλυφάδα

Στα πέριξ 04 Φεβρουαρίου 2020

Στο πόδι σηκώθηκε μία ολόκληρη γειτονιά επί της οδού Βοσπόρου 35 στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν δράστες έκαναν ληστεία σε μίνι μάρκετ και αποχωρώντας από το σημείο πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Από dytikesmaties
Δευτέρα 03/02/2020 | 23:36

Ειδικότερα, στις 21:30 το βράδυ, δύο δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και την απειλή όπλου, εισέβαλαν στο κατάστημα και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο για να διαφύγουν, όμως τρία άτομα τους καταδίωξαν και οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι πολίτες να σταματήσουν και δράστες να εξαφανιστούν.

Για το συμβάν σε εξέλιξη είναι αναζητήσεις από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Προβλήθηκε 807 φορές

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου