Δύο Νέες Μεταγραφές για τον Γ.Σ.Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών.
 
Πρόκειται για τον 18χρονο αμυντικό Αντώνη Χιώτη και τον 25χρονο επιθετικό Νίκο Μαρινάκη.
 
Ο Aντώνης Χιώτης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Σούρμενων.
 
Ο Νίκος Μαρινάκης αγωνίζεται στην επίθεση και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ερμή Κορυδαλλού,  στον ΠΑΟ Καλυβίων, στον Παλληξουριακό και στον Ποσειδώνα Πόρου.
 
Η διοίκηση του ΓΣΗ τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται καλή αρχή!
 

 

 ΣΤΟΝ Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αντώνη Χιώτη.
Ο Χιώτης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Σουρμένων.
Η απόκτηση του 18χρονου αμυντικού αποτελεί μία ακόμα απόδειξη στην εμπιστοσύνη που δείχνει το προπονητικό και διοικητικό team της ομάδας στα νέα ταλέντα, ενώ ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ηλιούπολης.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αρχή!

 

 ΣΤΟΝ Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Μαρινάκης.
Ο Νίκος Μαρινάκης αγωνίζεται στην επίθεση και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ερμή Κορυδαλλού,  στον ΠΑΟ Καλυβίων, στον Παλληξουριακό και στον Ποσειδώνα Πόρου.
Λίγο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΓΣΗ, ο Νίκος είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους φιλόδοξους στόχους της τη φετινή σεζόν»
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΓΣΗ και του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλά γκολ.

Προβλήθηκε 709 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε