ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 31 Δεκεμβρίου 2019

Οι συναρμόδιοι για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηλιούπολης Αντιδήμαρχοι κ. Ι. Αντζινάς και Κ. Σεφτελής πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα ελέγχους, ώστε η πόλη να είναι προετοιμασμένη για νυκτερινή χιονόπτωση.

Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου, οι Εθελοντές της Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, πραγματοποίησαν προληπτικές επεμβάσεις με ρίψη αλατιού με τα ειδικά οχήματα του Δήμου σε δρόμους των Αστυνομικών και σε άλλες γειτονιές της πόλης, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Αποκλείστηκε προληπτικά λόγω παγετού η κυκλοφορία σε ένα τμήμα της οδού Ολυμπιονικών στο ύψος της οδού Κέννεντυ.

Στο υπόστεγο του ΕΚΑΒ στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου υπάρχουν σάκοι με αλάτι στη διάθεση των Δημοτών, που επιθυμούν προληπτικά να το χρησιμοποιήσουν στα πεζοδρόμιά και στις εισόδους τους.

Αντιμετωπίστηκαν προβλήματα φωτισμού, που προέκυψαν από την βροχόπτωση στην Κεντρική Πλατεία, στην πλατεία Φλέμιγκ και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχοντας έγκαιρα στον συντονισμό της Περιφέρειας Αττικής για θερμαινόμενους χώρους, προς χρήση κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη, διαθέτει ήδη από χθες την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όλη την ημέρα και την αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου μετά τις 20:00.

Η ομάδα επιφυλακής του Δήμου Ηλιούπολης βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό κίνδυνο και να προσφέρει τη βοήθειά της σε κάθε Δημότη, που θα την χρειαστεί.

30/12/2019
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

το διαβάσαμε εδώ

Προβλήθηκε 612 φορές

Ξέσπασε ο π. Σεραφείμ Δημητρίου: Τι θέλουν και ακολουθούν τη λιτανεία όταν ψήφισαν…!!

Αυτή η δήλωσή του έρχεται ως κριτική προς τους πολιτικούς, υπογραμμίζοντας την ασυνέπεια που, κατά τη γνώμη του, υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές τους πράξεις και τη θρησκευτική τους συμμετοχή.