Το Χαμόγελο του Παιδιού: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης μοιράζει δώρα και τιμά την μνήμη του Ανδρέα Γιαννόπουλου που έφυγε σαν σήμερα

Εντός των τειχών 23 Δεκεμβρίου 2019

Σε μια κίνηση αγάπης προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο “Χαμόγελο του Παιδιού” στον Καρέα

 

 

 

 

Ετοιμάστηκε ο Άγιος Βασίλης και τα μικρά ξωτικά, φόρεσαν τα καλύτερα χαμόγελα τους, και μαζί με γονείς του σχολείου επισκέφθηκαν τα Χαμόγελο του παιδιού.
Η χαρά των παιδιών ήταν απερίπγραπτη αφού είχαν πρωώτα γράψει τις επιθυμίες τους σε κάρτες και περιμέναν η επιθυμία τους να πραγματοποιηθεί.
Ο Σύλλογος σε επικοινωνία με το Χαμόγελο κατάφερε να πργματοποιήσει τις επιθυμίες και των 26 παιδιών που φιλοξενούνται εκεί και η χαρά όλων αλλά και η συγκίνηση ήταν απερίπγραπτη.

 

 

 

 

 Σημαντική όμως είναι και η ημερομηνία αφού σαν σήμερα 22 Δεκεμβρίου πριν από 24 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος που συγκίνησε το πανελλήνιο, ήταν το παιδί από το οποίο ξεκίνησαν όλα. Ο εμπνευστής του Χαμόγελου.

 Πηγή 

 

Προβλήθηκε 1074 φορές