Με αξιοπρέπεια και μεγάλο αγώνα πορεύτηκε το δρόμο της ζωής της.
Δρόμος δύσβατος και ιδιαίτερα επώδυνος για έναν άνθρωπο που οι γονείς της τη μεγάλωσαν με πολύ αγάπη, αλλά δεν την προετοίμασαν για τις δυσκολίες της ζωής της.
Παρόλα αυτά άντεξε, αγωνίστηκε γιατί πάνω από όλα ήταν ΜΑΝΑ.
Αγάπησε τα παιδιά της όσο τίποτα στον κόσμο. Πάντα φρόντιζε για το καλό μας, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με τη δική της λογική και κυρίως με το ένστικτο.
Τη μέρα που στη γενέτειρα της, την Ανεμώτια της Λέσβου, ξεκινούν τον εορτασμό του Σωτήρος, άφησε την τελευταία της πνοή στα 87 της χρόνια.
Οι τελευταίες της λέξεις «αγάπη μου», «καμάρι μου» θα μας συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής μας όπως και η μνήμη του πατέρα μας.
Μάνα, ο Στράτος κι εγώ, πάντα θα σε ευγνωμονούμε!
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης, την Τετάρτη 7/8/2019, στις 13:00.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.
Τα συνθήματα στρέφονται στους καθηγητές εκείνους που δεν κλείνουν το στόμα, όταν εντοπίζουν τον φασιστικό κίνδυνο, τον ονοματίζουν, τον εξηγούν στα παιδιά και τον καταγγέλλου