Έκανε την υπέρβαση με Χατζηλεοντή η Ηλιούπολη!

Εντός των τειχών 27 Ιουλίου 2019

 Στην Ηλιούπολη θα συνεχίσει την καριέρα της η Ιωάννα Χατζηλεοντή, με την ομάδα της Νότιας Αττικής να παίρνει την υπογραφή μίας από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες παίκτριες, κερδίζοντας όλους τους «μνηστήρες».

 Η διεθνής φόργουορντ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας, ήταν εξαιρετική στο Ευρωμπάσκετ U18 Β' Κατηγορίας, όπου η Εθνική Νεανίδων κέρδισε την άνοδό της για την Α' Κατηγορία ως δεύτερη.
Η 17χρονη «άσος» σημείωσε κατά μέσο όρο 11.1 πόντους, 9.6 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα, επιβεβαιώνοντας πως είναι από τις αθλήτριες που αντιπροσωπεύουν ένα εξίσου λαμπρό μέλλον για το μπάσκετ Γυναικών.
 
Οι εκπληκτικές της εμφανίσεις την έφερα στην πρώτη πεντάδα του προαναφερθέντος Ευρωμπάσκετ και ουκ ολίγες ομάδες έριζαν για την απόκτησή της.
 
Η Ηλιούπολη, ωστόσο, ήταν εκείνη που την έπεισε, θέλοντας να επενδύσει στο μέλλον της, την ώρα που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο την άνοδο στην Α1 Γυναικών.
 
Κάπως έτσι, πυροδότησε τη δική της «βόμβα», κερδίζοντας ακόμη και ομάδες της πρώτης κατηγορίας, που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την Χατζηλεοντή. Η τελευταία, βέβαια, θα έχει την ευκαιρία να βρει περισσότερο χρόνο και να πάρει ηγετικό ρόλο, δείχνοντας το ταλέντο της.
 
www.sdna.gr

Προβλήθηκε 486 φορές