ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2019

Εντός των τειχών 19 Ιουνίου 2019

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Δήμο Λαυρεωτικής, συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής της Δ.Ε. Κερατέας και έχει εγκριθεί η δωρεάν φιλοξενία παιδιών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δημοτών Δήμου Ηλιούπολης.
 
Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.
 
Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι τρεις (3):
 
Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1η Αυγούστου – 10η Αυγούστου 2019
Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12η Αυγούστου – 21η Αυγούστου 2019
Γ΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 23η Αυγούστου – 1η Σεπτεμβρίου 2019
 
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:
 
1. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ηλικία του παιδιού, το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του προηγούμενου έτους, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεική, τρίτεκνη, πολύτεκνη) άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λ.π.)
2. Ιατρικό δελτίο Κατασκηνωτή με φωτογραφία του παιδιού (συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον ιατρό).
 
Τα κριτήρια επιλογής θα είναι κοινωνικοοικονομικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
 
 Για να δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά πατήστε εδώ.
 
Τα δικαιολογητικά γίνονται δεκτά έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο κτίριο Κοινωνικών δομών του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.
 
Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-9955080.
 
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ 

Προβλήθηκε 945 φορές

Συγκέντρωση-μικροφωνική στην Ηλιούπολη (Σαβ. 5/4) με αφορμή κάποια πρόσφατα συμβάντα ομοφοβικής βίας

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.