20 χρόνια Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 12 Απριλίου 2019

Εθελοντική Ομάδα
Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης

Το 1999, έναν χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Υμηττού, μια “χούφτα” ανθρώπων αποφάσισε να ιδρύσει την ομάδα μας, έχοντας ως όραμα την προστασία του βουνού.

Σήμερα, 20 χρόνια αργότερα, η μικρή αυτή ομάδα ανθρώπων, έγινε μεγάλη.

Μεγάλη από ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοδοξία: Να προσπαθήσουν όσο περνά από το χέρι τους να προστατέψουν το βουνό μας και να συνδράμουν όπου παραστεί ανάγκη, βοηθώντας, έστω και λίγο στην βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

20 χρόνια προσφοράς λοιπόν, είναι ήδη γεγονός και με τη στήριξή σας ελπίζουμε να γίνουν πολλά περισσότερα! 

Προβλήθηκε 440 φορές

Συγκέντρωση-μικροφωνική στην Ηλιούπολη (Σαβ. 5/4) με αφορμή κάποια πρόσφατα συμβάντα ομοφοβικής βίας

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.