Η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποίησε σύσκεψη στην Αγία Μαρίνα

Εντός των τειχών 21 Μαρτίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ηλιούπολης ήταν και θα είναι δύναμη Λαϊκής αντιπολίτευσης γιατί θα ενισχυθεί από τους φίλους και οπαδούς που βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Αυτό φάνηκε από την μεγάλη ανταπόκριση στη χθεσινή πρώτη συζήτηση- συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά της Αγ. Μαρίνας, στην Ηλιούπολη, στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

Η υποψήφια Δήμαρχος Τασία Τσατσούλη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας σημείωσε μεταξύ άλλων πως η ψήφος στο ΚΚΕ είναι επιλογή μάχης και λαϊκής χειραφέτησης. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα της Τοπικής Διοίκησης, τονίζοντας ότι «είναι λάθος η αντίληψη ότι οι τοπικές εκλογές δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα και πολιτικό χρώμα.

Η τοπική διοίκηση είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Συζήτησε με τους παραβρισκόμενους τα προβλήματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών οικογενειών στην Ηλιούπολη, που είναι πολλά, σαν αποτέλεσμα μιας συνολικότερης πολιτικής και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάγκη που υπάρχει στην πόλη για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, για τις κατασχέσεις λογαριασμών, που γίνονται από τον δήμο σε συμπολίτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην εκκωφαντική σιωπή του Δημάρχου και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για το ξεπούλημα της Δημόσιας Γης με το πέρασμα στην ΕΤΑΔ Α.Ε. και το Υπερταμείο, από την κυβέρνηση για «αξιοποίηση».

Σημείωσε, ότι πρέπει να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που ντύνονται με την αυτοδιοικητική ταμπέλα και παλεύουν τάχα για την καθημερινότητα του πολίτη. Η Τασία Τσατσούλη κάλεσε σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, σε όλες τις εκλογικές μάχες, στις ευρωεκλογές, στις Περιφέρειες και τους δήμους.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Αλέξης Δρόσος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Είμαστε αγωνιστές και αυτό που θέλουμε το διεκδικούμε, γιατί διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και όχι για τους ημέτερους»

Η Ντίνα Δανέζη, υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση και πρόεδρος του παραρτήματος Ηλιούπολης συνταξιούχων ΟΑΕΕ σημείωσε: «Θέλουν να μας αφανίσουν εμάς τους συνταξιούχους, να μας πετάξουν στον καιάδα, όμως δεν θα το επιτρέψουμε, θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, το χρωστάμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας».

ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ 

Προβλήθηκε 578 φορές