O Γρηγόρης Ρηγάτος, είναι το νέο μέλος στην οικογένεια της Διάνα Ηλιούπολης.

Εντός των τειχών 31 Ιανουαρίου 2019

Ο πολύπειρος προπονητής στο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, ο Γρηγόρης Ρηγάτος, είναι το νέο μέλος στην οικογένεια της Διάνα Ηλιούπολης.

Ο κύριος Ρηγάτος, κάτοχος προπονητικού διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β, αναλαμβάνει τις τύχες του εφηβικού τμήματος της ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Γρηγόρης Ρηγάτος, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης της ακαδημίας, μετά από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή κύριου Γιάννη Νάση και διαδέχεται τον προκάτοχό του, τον κύριο Γιώργο Ζουμπουνέλη.

Η Διάνα ευχαριστεί δημόσια τον Γιώργο Ζουμπουνέλη για την προσφορά του στην ακαδημία τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, σε έναν χώρο που αγαπά παθολογικά.

Ο σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία στον Γρηγόρη Ρηγάτο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την εύρυθμη λειτουργία του ευαίσθητου εφηβικού τμήματος.

Καλή επιτυχία Γρηγόρη.

Ο νέος προπονητής βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο όπου, μετά την προπόνηση του εφηβικού τμήματος, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας που προπαρασκευάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ήφαιστο, στο γήπεδο της Χωραφάς στο Περιστέρι.

DIANA Academy -Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 900 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε