Φορμαρισμένοι και... ασταμάτητοι

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 29 Ιανουαρίου 2019

Σε φοβερή φόρμα συνεχίζουν να βρίσκονται οι tipsters του Betmasters, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πάμπολλες πετυχημένες επιλογές και αυτό το Σαββατοκύριακο.

O Wise έπιασε από νωρίς… δουλειά το Σάββατο ποντάροντας στο combo άσου και over της αναμέτρησης Σεβίλλη – Λεβάντε και πληρώθηκε εύκολα.

Συνέχισε με τον άσο της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε στο 1.70 και συνέχισε τις επιτυχίες «πετώντας» στην Μπουνστεσλίγκα.

Εκεί στήριξε δυναμικά τον άσο της Μάιντζ κόντρα στη Νυρεμβέργη και το goal/goal στο Φράιμπουργκ – Χοφενχάιμ φτάνοντας πολύ εύκολα στο ταμείο. Από πλευράς Ιταλίας και Γαλλίας παρέμεινε στις υψηλές πτήσεις με τον άσο της Σαμπντόρια στο 1.75, το 1Χ της Ντιζόν με τη Μονακό και το στήριγμα της Μονπελιέ κόντρα στην Καέν.

Το πραγματικό πάρτι, πάντως, το έκανε στο δίδυμο αγώνων Φέγενορντ – Αγιαξ και Αταλάντα – Ρόμα. Και στα δύο ματς επέλεξε το combo goal/goal και Over και όσοι ακολούθησαν πανηγύρισαν από το πρώτο ημίχρονο. Συνολικά και στα δύο ματς σημειώθηκαν 14 γκολ!

https://betmasters.gr/sport-news/45761-formarismenoi-kai-agriemenoi

Μάθε τις μεγάλες επιτυχίες των υπολοίπων tipsters του Betmasters το περασμένο Σαββατοκύριακο 

Προβλήθηκε 625 φορές
Ο καιρός την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. - Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.