Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΙΑΝΑΣ Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 07 Ιανουαρίου 2019

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Η γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποτελεί πλέον παράδοση για το σωματείο της Διάνα Ηλιούπολης.

Αρχές του χρόνου η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης δίνει ραντεβού με μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού αθλητισμού, μοιράζοντας την πίτα στα μέλη της.

Στην εφετινή γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του δημαρχιακού μεγάρου το Σάββατο 12, Ιανουαρίου (επισυνάπτεται πρόσκληση), έχουν κληθεί για να παραβρεθούν και να τιμηθούν από το σύλλογο, σπουδαίοι εκφραστές του αθλητισμού και της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Τα παιδιά, οι γονείς και τα συγγενικά τους πρόσωπα, θα έχουν την τύχη να συναντήσουν όλες αυτές τις ισχυρές προσωπικότητες, να φωτογραφηθούν δίπλα τους και να μοιραστούν την αίγλη που αποπνέει η παρουσία τους.

Μέσα από την σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσουμε τα άτομα τα οποία θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Η αρχή γίνεται σήμερα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη (Επισυνάπτονται φωτογραφίες του στην παρούσα ανάρτηση), ο οποίος έχει ως χορηγό του την εταιρεία ΕUROINS η οποία αποτελεί παράλληλα και χορηγό της Διάνα Ηλιούπολης.

Ο Χρήστος Βολικάκης είναι Έλληνας ποδηλάτης. Γεννήθηκε στο Βόλο, στις 25 Μαρτίου 1988 και ανήκει στον «Π.ΤΡ.Σ.Π.Π. Πόρτο Λεόνε». Είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, γράφοντας μια από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας της Ελληνικής ποδηλασίας.

Έχει ειδικότητα στην ταχύτητα, μετρά περισσότερες από 200 νίκες και είναι 18 φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων το 2005 στο Κέιριν, την ίδια χρονιά ήταν πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη του αγωνίσματος, είχε σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ στο Χιλιόμετρο εφήβων, ενώ κατέκτησε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ομαδικό Σπριντ. Επίσης το 2006 ήρθε τρίτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο Ομαδικό Σπριντ.
 

Προβλήθηκε 488 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε