Άλιμος: Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του «ΕΥΜΑΧΟΥ»

Στα πέριξ 06 Ιανουαρίου 2019

«Έφυγε» από τη ζωή παραμονή της γιορτής του ο Αλιμιώτης Γιάννης Χαραραλαμπάκης, πρόεδρος της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών & Αθλημάτων «ΕΥΜΑΧΟΣ». Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, ο εκπαιδευτής του «ΕΥΜΑΧΟΥ», Αντώνης Ολιβώτος:

Με μεγάλη μας λύπη σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας φίλος και πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Χαραλαμπάκης. Καλό ταξίδι πρόεδρε είμαι ευγνώμων για τη φιλία σου και για ότι μας είχες προσφέρει.

Θα ανακοινωθεί η ημέρα και η ώρα της κηδείας.

Ο Γιάννης Χαραλαμπάκης, ηλικίας 52 ετών που ήταν πατέρας μιας κόρης, τα τελευταία 4 χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τη λευχαιμία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

www.notia.gr 

Προβλήθηκε 894 φορές

Γλυφάδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν

Η κλοπή των χρημάτων διαπιστώθηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στη Γλυφάδα, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό που είχε πρόσβαση στον χώρο.

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Θανάσης από το Μοσχάτο

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Θαναση από το Μοσχάτο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του,κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.