ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΩΣΤΗΡΑ - ΔΙΑΝΑΣ

Εντός των τειχών 29 Σεπτεμβρίου 2018

Λόγω των κακών καιρικών καταστάσεων ο αγώνας ανεβλήθη όπως και άλλοι σημερινοί αγώνες της ΕΠΣΑ.

2η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α. κατηγορίας ΕΠΣΑ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

Από το facebook της ΔΙΑΝΑΣ το ακόλουθο κείμενο

16.50: Σας ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας. Καλό Σαββατοκύριακο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους κ.κ. Ξιούρα και Ιωσηφελη.

16.48: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου γιατί την προσεχή Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ο Φωστήρας έχει αγώνα κυπέλλου.

16:47: Για την ιστορία επισυνάπτουμε και τις συνθέσεις των δυο ομάδων σε περίπτωση που γινόταν ο αγώνας.

Η ΔΙΑΝΑ θα έπαιζε με τους Κόρρα, Ζουμπουνέλη, Ντζαβίδα, Τζιβελέκη, Γιαννουλάκη, Βλάχο, Καλουδιώτη, Κουτρούλη, Καλλεργη, Κετσετζόγλου, Κωτσοβό.

16.45: Το φύλλο αγώνα έκλεισε και φιλοξενείται κάτωθι στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Ο διαιτητής της συνάντησης θεώρησε ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

16:32: Μείνετε κοντά μας. Σε λίγο το φύλλο αγώνα.

16:31: ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

16.26: Ακόμη και εάν ο διαιτητής έδινε περιθώρια 30’ για να βελτιωθεί η κατάσταση του γηπέδου και να κάνουν προθέρμανση οι παίκτες, ο φωτισμός του γηπέδου είναι ελλιπής και το ντέρμπι - εάν αρχίσει - δεν πρόκειται να τελειώσει. Αναμένουμε το φύλλο αγώνα και την απόφαση του διαιτητή. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν γίνει ο αγώνας.

16:25: Η βροχή σταμάτησε, το γήπεδο όμως είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο. Ουδείς έχει βγει στο γήπεδο για προθέρμανση. Το παιχνίδι θα αναβληθεί. Αναμένεται η τελική απόφαση του διαιτητή.

16.10: ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το ντέρμπι της Ηλιουπολης. Η εικόνα του γηπέδου είναι τραγική (δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε κάτωθι ο Γιαννης Ιωσηφέλης), επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των παικτών και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο διαιτητης δεν πρόκειται να αρχίσει το παιχνίδι.

15:35: Και δυνατοί άνεμοι στην Ηλιουπολη. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες στην κορύφωσή τους. Ανεξάρτητα εάν θα γίνει ή όχι το παιχνίδι, ο ρόλος όσων θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο (εάν υπάρξει kick off ) θα είναι εξαιρετικά δύσκολος.

15.30: Δύσκολες καιρικές συνθήκες στην Ηλιουπολη. Πολύ βροχή. Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.


Αύριο Κυριακή ''Ζορμπά θέλοντος'' 
και ώρα 04.30 μ.μ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Προβλήθηκε 796 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε