Ήττα από την Ισπανία με 13-9 και διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 01 Σεπτεμβρίου 2018

Την ήττα με 13-9 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος απέναντι στην Ισπανία και θα διεκδικήσει αύριο στις 20.20 το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης παίζοντας απέναντι στις ΗΠΑ (ηττήθηκαν με 8-7 απο την Ολλανδία).

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου προσπάθησαν μέχρι το τέλος της συνάντησης στο Βελιγράδι, αλλά το 0-3 της τελευταίας περιόδου δεν τους άφησε περιθώρια να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Η ελληνική ομάδα με πρωταγωνίστριες την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και την Έλενα Κανετίδου αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στην αρχή του αγώνα, ανέκαμψε και προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο.

Στην συνέχεια δέχθηκε πολλά γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο (θύτης η Αλεξάνδρα Αθνάρ που σημείωσε 6 γκολ) και παρα το γεγονός ότι η Τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 9-10, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα τελευταια 8 λεπτά.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 13-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 6-4, 3-0.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π, Λούδη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου Ειρ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσίμπρη, Δούλη 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ 

Προβλήθηκε 762 φορές
Ο καιρός την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.- Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Ισχυρές εκρήξεις σε στρατιωτικές βάσεις στην Τεχεράνη

Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την Τεχεράνη και την πόλη Καράτζ, στα δυτικά της πρωτεύουσας του Ιράν, όπως μεταδίδει η ιρανική τηλεόραση, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) επιβεβαίωσαν ότι εξαπέλυσαν επίθεση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 28η Οκτωβρίου: Οι δρόμοι που θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά

Συγκεκριμένα την 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.